Admin Administrator
Kayıt tarihi : 2010-07-07 Mesaj Sayısı : 251 Nerden : İstanbul Yaş : 29 Durumunuz : Dul :D
| Subject: 3d TayLor Ne diyor :D | |
| Kesinlikle yapılması gereken en doğru şey olduğunu düşündüm, film ve kitap için.500 sayfayı tek senaryoya sığrdırmak yeterince zorken ,800 sayfayı sığdırmaya çalışmak ve herşey breaking dawn'da olacak ki bu çok imkansız olurdu.En merakla beklediğim bölüm ve en gergin olduğum bölüm :bebek renesmee ..Bunu filme çekmek çok ilginç olmalı ama ben bunu heyecanla bekliyorum! Bill condon'un yönetiminde olacağım yani iyi olacağım demektir." taylor bill condon olarak hiç resmi olarak tanışmadığını söyledi. "ayaküstü görüştüm,çok çabucak, ama breaking dawn hakkında değildi.çok iyi bir adama benziyor.açıkçası o inanılmaz derecede yetenekli onunla iki kere çalışacağım için çok heyecanlıyım.
peki filmin 3d olması hakkında neler düşünüyor
"genellikle,3 boyutlu en iyisidir sizi başka bir dünyaya götürür.iki yolda gittiğinide görebiliyorum .bir hikayemiz olduğu sürece ve ve kitabın sayfalarında yazılanları hayata geçirdiğimiz sürece ,ne yaparsak yapalım iyi olacağız demektir. |
|