Admin Administrator
Kayıt tarihi : 2010-07-07 Mesaj Sayısı : 251 Nerden : İstanbul Yaş : 29 Durumunuz : Dul :D
| Subject: - İlk aşkı kesinikle futbol. "Ben tam bir spor delisiyim., fırsatını bulduğum her an futbol oynarım ve bu yüzden topum her daaim yanımdadır" diyor. - Taylor.ın en sevdiği müzik tarzı, Rock ! "Kevin Rudolf.un 'Let İt Rock' şarkısı her zaman modumu yükselt | |
| - İlk aşkı kesinikle futbol. "Ben tam bir spor delisiyim., fırsatını bulduğum her an futbol oynarım ve bu yüzden topum her daaim yanımdadır" diyor. - Taylor.ın en sevdiği müzik tarzı, Rock ! "Kevin Rudolf.un 'Let İt Rock' şarkısı her zaman modumu yükselten bir şarkı oldu. Bu yüzden her zaman play list.imin en başındadır" sözleride bunun bir kanıtı.
|
|
Fearless Yeni Üye
| Subject: Re: - İlk aşkı kesinikle futbol. "Ben tam bir spor delisiyim., fırsatını bulduğum her an futbol oynarım ve bu yüzden topum her daaim yanımdadır" diyor. - Taylor.ın en sevdiği müzik tarzı, Rock ! "Kevin Rudolf.un 'Let İt Rock' şarkısı her zaman modumu yükselt | |
| Belli zaten spor delisi olduğu.
Ahh ahh bak Funda ilk aşkı futbol. |
|
xxözLêmxx Administrator
| Subject: Re: - İlk aşkı kesinikle futbol. "Ben tam bir spor delisiyim., fırsatını bulduğum her an futbol oynarım ve bu yüzden topum her daaim yanımdadır" diyor. - Taylor.ın en sevdiği müzik tarzı, Rock ! "Kevin Rudolf.un 'Let İt Rock' şarkısı her zaman modumu yükselt | |
| BsLk ç0k uzun .d qnede paylsm içn sa0l cnm |
|
Admin Administrator
Kayıt tarihi : 2010-07-07 Mesaj Sayısı : 251 Nerden : İstanbul Yaş : 29 Durumunuz : Dul :D
| Ewet. Piss |
|