Taylor Lautner Türkiye TR Fan Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Taylor Lautner Türkiye TR Fan Club

HomeHome  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  
En Son Konular ve Cevaplar [TOP 10]
En Son Konular ve CevaplarKonuyu Başlatan Gönderme Zamanı
Fri Nov 11, 2011 10:16 pm
Fri Sep 24, 2010 7:44 pm
Fri Sep 24, 2010 7:43 pm
Thu Sep 09, 2010 6:10 pm
Thu Sep 09, 2010 6:08 pm
Thu Sep 09, 2010 6:07 pm
Thu Sep 09, 2010 6:06 pm
Sun Aug 29, 2010 5:30 pm
Sun Aug 29, 2010 5:29 pm
Sat Aug 21, 2010 8:02 pm

Tutulma Yıldızları Şafak Vakti’nden Önce Neler Yapacak?

View previous topic View next topic Go down 
Tutulma Yıldızları Şafak Vakti’nden Önce Neler Yapacak?   Icon_minitimeSat Jul 10, 2010 8:13 pm
Admin
Administrator

Admin

Durumunuz : Dul :D

Özel mesaj gönder

Tutulma Yıldızları Şafak Vakti’nden Önce Neler Yapacak?   Vide
PostSubject: Tutulma Yıldızları Şafak Vakti’nden Önce Neler Yapacak?    

----
-
Onlar için de büyük bir tanıtım olan Tutulma, serinin bir diğer filmi için oyunculara hazırlıklı olmaları uyarısında bulunmuştu ve Şafak Vakti’nin de çekileceği söylendi. Tutulma’dan yorgun çıkan yıldızların bu diğer devam filmine kadar dinlenmeye ve rahatlamaya ihtiyaçları var.

Bundan hiç şüphe yok ki birçok genç yıldız böyle bir stüdyoda ve ortamda çalışmayı hayal eder. Bu bakış Tutulma’nın izleme oranlarını arttıran Alacakaranlıkseverlerden de belli oluyor.

Bakalım genç oyuncular “Şafak Vakti” doğana kadar nelerle meşgul olacaklar?

Taylor Lautner
Pittsburg yapımı “Abduction” filminde çalışıyor olacak, Sigourney weaver ve Lily Collins işbirliğinde. Filmin yönetmeni ise John Singleton.

“Bu gerçekten aksiyon sevenlere göre.” Demişti Taylor Mtv haberlerinde. “Bu harika bir hikaye ve harika bir ekip, üç gün içinde başlayacağız çalışmaya.”

Robert Pattinson
Bir başka kitap uyarlamasında daha “Water for Elephants” için çalışacak. Bu film 1930larda liseden atılan ve hayvan terbiyecisi olan bir genci anlatıyor. Rob,Reese Witherspoon ve Cristoph Waltz ile çalışacak. Pattinson’ın yükselen kariyerinin filme yardımcı olacağı düşünülüyor.

“Yıllardır küçük rollerle ekrana gelirdim. Bu filmde biraz aktif sadece. Atlar ve onların yardımcılarıyla çalışacağım… Gerçekten kabiliyet gerektiriyor değil mi?”

Kristen Stewart
“On the Road” filmiyle gerektiğince meşgul olan Stewart, Garret Hedlund ile “tron:Legacy”de de oynayacak. Stewart rol arkadaşı konusundaçok heyecanlı: “Onunla bir kez kahvaltıda buluştum, iki kez de dışarı çıktık. Harika biri. Biraz çılgın. Tam da oynadığı karakter. Film için Montreal sürüyor. Çok heyecanlıyım.”

Anna Kendrick
“Up in the Air”de oynanacağı söylenen genç yıldız “Scott Pilgrim vs. the World”te de görünecek. Fakat Kendric asıl “Hobbit” filmi için ölüyor. Bundan Tutulma’da da bahsetmişti:

“Gerçekten çoğu zamanımı bu filmi merak etmekle harcıyorum. Bu benim günlük işim oldu artık..”

Ashley Greene ve Kellan Lutz
Diğer meşgul genç yıldızlar ise Grene ve Lutz. Grene “Apparition”da Sebastin Stan ve Tom Felton ile görülecek, “Butter”da Jennifer Garner ve Hugh Jackman ile oynayacak ve bu aksiyon ve spor temalı film “Warrior”, onun Alacakaranlıktaki rolünün biraz dışında. Lutz da “Warrior”da ve Yunan Tanrısı bir ölümsüzü canlandıracağı “Immortal” filminde Samuel Jackson, Freida Pinto, Isabel Lucaz ve Mickey Rouke ile aynı kadroda

« Önceki Başlık | Sonraki Başlık »  Back to top

Hızlı Cevap

Tutulma Yıldızları Şafak Vakti’nden Önce Neler Yapacak?
Current date/time is Sun Nov 24, 2024 9:21 pm .