Admin Administrator
Kayıt tarihi : 2010-07-07 Mesaj Sayısı : 251 Nerden : İstanbul Yaş : 29 Durumunuz : Dul :D
| Subject: LÜTFEN FORUMA HER GİRDİĞİNİZDE YAZIN :) | |
| Ne Düşünüyorsun ?: Ne Dinliyorsun ?: Ne Hissediyorsun ?: Ne yiyorsun ?: Ne İçiyorsun ?: Ne Tarz Giysi ?: Kiminle Chat ?: Kaç Saattir Nettesin ?: Netten Sonra Ne Yapacaksın : |
|
Fearless Yeni Üye
| Subject: Re: LÜTFEN FORUMA HER GİRDİĞİNİZDE YAZIN :) | |
| Yarın evdeki özürlü hallerime hala devam edebileceğimi düşünüyorum. Paramore - The only exception Bir idiot gibi hissediyorum. Ayrıca çok asosyal gibi sanki. Az önce dondurma yidim. Su içtim. Pijamaaaaaaaaaa. Bir adaş, bir psikopat ve tatile çıkmak için heyecandan kendini yiyen birisileriyle konuşuyorum. Sanırım yarım saattir. Immm. :D:d: Tv izlicem. Uykum yok. Lanet olsun. |
|
Admin Administrator
Kayıt tarihi : 2010-07-07 Mesaj Sayısı : 251 Nerden : İstanbul Yaş : 29 Durumunuz : Dul :D
| Ne Düşünüyorsun ?: Daha Çok konuuuuuuuuuuu Ne Dinliyorsun ?:Hiç Birşey. Ne Hissediyorsun ?:Karmaşık Duyqular. Ne yiyorsun ?:Dolma Ne İçiyorsun ?:Su zhjahahahsjldjkls Ne Tarz Giysi ?:kot pntolon we qömlek Kiminle Chat ?:Aslı we Özlem Kaç Saattir Nettesin ?: Daha yeni be Abim qibi buda :c Netten Sonra Ne Yapacaksın : Bilmiyorum Romanımı yazarm Herhalde. |
|
Fearless Yeni Üye
| Her girdiğimde yazıcam söz.
Kaşınmaktan beni deliye döndüren o sineği bulup duvarda izini çıkartmak istiyorum. Rooney - When Did Your Heart Go Missing Kötü. Çok fena kaşınıyorum. Yine dondurma. Kola. Pijamalarımdan vazgeçmem. 1 saat şimdilik. 1 buçukta olabilir. Sivrisinek avına çıkıcam. |
|
Admin Administrator
| Ne Düşünüyorsun ?:Bıktım Bu Hayattan Ölmek İstiyorum. Gibi şeyler. Ne Dinliyorsun ?:Batsın Bu DÜnya-Orhan gencebay. Ne Hissediyorsun ?:Hiç Bir şey. Ne yiyorsun ?:Bişy Yemiyorum. Ama sakız Çiğniyorum Ne İçiyorsun ?:Beyin suyu .P Kan. Nihahhahaha. Ne Tarz Giysi ?:Daha karar wermedim.Pjamalarımlaym Buda spkmıdr nedir Üzernde Ne waR Kiminle Chat ?:Kimse açık Değil (arkdşlarmdan.) Kaç Saattir Nettesin ?: Henüz 5 Dkka qalba. Netten Sonra Ne Yapacaksın : ImmmmM Mal gibi gezineceğim sanırım.
Aslı Teşekkür ederm |
|
Admin Administrator
| Ne Düşünüyorsun ?: Tlefon aLmayı Ne Dinliyorsun ?:Edward Maya feat. Eda - Close To You (zvukoff.ru).mp3 Ne Hissediyorsun ?: Karşk Şyler. Ne yiyorsun ?:ZzZz. Dondurma Yedm az Önce. Ne İçiyorsun ?:Kola. Ne Tarz Giysi ?:Pembe-Beyaz Bir elbise. Kiminle Chat ?:Kimseyle Kaç Saattir Nettesin ?: 2 dkkadr. Netten Sonra Ne Yapacaksın :Kitap Okuyacağmmm |
|
Fearless Yeni Üye
| Acaba üzerine kola döktüğüm pc'im bana geri dönecek mi? Owl City - Umbrella Beach Garip. Hemde çooook. Cips. Hiç bir şey. Şort ve tişört. Funda'yla konuşuyorum. 1 belkide 1 buçuk. Sanırım bende kitap okuyacağım. |
|